SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2018.március 18.

 

A nagyböjtben minden pénteken 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.

Minden pénteken gyóntatás lesz.

 

Ma országos gyűjtés van a szentföld javára.

 

Március 21-22-23-án 16-18 óráig várunk tartós süteményeket, melyekből a karitász munkatársai csomagokat készítenek és Virágvasárnap a szentmise után a plébániakertben sütemény és kézműves vásárt tartanak. A bevételből a rászoruló családokat támogatják.

 

Virágvasárnap egy ünnepi szentmisét tartunk, amely 10.00 órakor barkaszenteléssel kezdődik a templom előtt. (Várunk barkaágakat.)

 

Érd katolikus plébániái az idei esztendőben Virágvasárnap közös családi keresztutat járnak. Helyszín: Érd-Óváros templomtól a Kálváriáig. Indulás 15.00 óra.

 

Nagyszerdán a szentmise után, 9.00 órától a templomot és a plébánia udvart takarítjuk, kérjük a kedves testvérek segítségét.

 

Nagyszombatra, a Szentsír őrzésére jelentkezőket várunk. A nyomtatvány a templom újságos asztalán található.

 

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy a gyóntatófülkénél levő persely, Karitász perselyként funkcionál. Kérjük, hogy aki az egyházközségben lévő rászorultakat támogatni akarja, ebbe a perselybe tegye adományát.

 

Keressük azt a testvérünket, aki a templom és a plébánia udvar valamint a sírkert takarításában tud segíteni. Hetente kb.1-2 alkalomról lenne szó. A jelentkezőket a sekrestyébe várjuk, a munkáért természetesen térítést fizetnénk.

 

 

A gitáros szentmisén szolgáló zenekar létrehozott a Facebook közösségi oldalon egy nyilvános csoportot.

Célok:

a bevezetésre váró dalok megismertetése,

miserend és dalszövegek feltöltése,

a zenekar és énekkar bővítése,

kommunikációs lehetőség egymással,

keresztény idézetek,

aktuális információk megosztása.

Név: Érd-Tusculanum IZÉ (IZÉ=Ifjúsági Zenekar és Énekkar)

Kérjük csatlakozzatok minél többen!

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.