SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2015. november 29.

 

Gyóntatás rendje:  csak a hétköznapi és a szombati szentmisék előtt fél órával.

 

- December 6-án, jövő vasárnap a 9.30 órai szentmisében Szent Miklós püspökre emlékezve mikulásnapot tartunk, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket. Ezen a vasárnap 16.00 órától tartjuk egyházközségünk karácsonyi ünnepét, amely hittanosaink Betlehemes játékával kezdődik, majd a Szigetszentmártoni Német Nemzetiségi kórus ad Adventi hangversenyt. A program után agapét tartunk.

 

- A szentmisék előtt tartós élelmiszert gyűjtünk a szegény rászoruló családok javára. Az adományokat kizárólag a templomba helyezzék el. Hálásan köszönjük.

 

- Advent hétköznapjain templomunkban reggel 6.00 órakor kezdődnek a Roráte szentmisék.

 

- Megérkeztek a jövő évi naptárak és kalendáriumok. A sekrestyében megvásárolhatóak.

 

- Várjuk azokat a fiatalokat, akik a vasárnapi 11.00 órai szentmise zenei szolgálatában részt szeretnének venni, kérjük jelentkezzenek a sekrestyében.

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.