SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2014. november 23.

 

Gyóntatás rendje:  csak a hétköznapi és a szombati szentmisék előtt fél órával.

 

Hittanórák: péntek 15.00 3-4. osztály számára a plébánián.

(Akik bérmálkozni szeretnének, kérjük jelentkezzenek a sekrestyében.)

 

-  A mai szentmisék perselyadományaiból  Egyházunk karitatív szolgálatát és munkáját (karitász) támogatjuk.

 

- A templom előterében adventi koszorúkat vásárolhatnak, melyek árából befolyó bevételből támogatjuk az egyházközség karácsonyát.

 

-  Az adventi hétköznapokon hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken reggel 6.00 órától kezdődnek a rorate misék.

 

- December 7-én vasárnap a 9.30 órai szentmisében Szent Miklós püspökre emlékezve mikulásnapot tartunk, melyre szeretettel várjuk hittanosainkat és minden gyermeket.

 

-  December 14-én advent 3. vasárnapján 15.00 órától az Érdi Kamarazenekar ad koncertet, utána 16.00 órától Bukovinai betlehemes, majd szeretetvendégség lesz a templomban.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.