SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2016. július 24.

 

Gyóntatás rendje:  csak a hétköznapi és a szombati szentmisék előtt fél órával.

 

2016. július 11-én Takács Nándor nyugalmazott székesfehérvári megyés püspök életének 89., papságának 65., püspökségének 29. évében hosszú betegség után, szentségekkel ellátva elhunyt. Az elhunyt püspök földi maradványait 2016. július 27-én, (szerdán) a 11 órakor kezdődő, engesztelő gyászmisét követően, a Székesegyház kriptájában helyezik örök nyugalomra.

Szent Joakim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szülei ünnepéhez kapcsolódva, jövő vasárnap a nagyszülők ünnepi áldásban részesülnek.

Augusztus hónapban vasárnap csak a 9.30 órai szentmise lesz megtartva.

A sírkert takarítására valamint a templom és a plébánia udvaron a fű nyírására keresünk segíteni tudó testvéreket.

- Várjuk azokat a fiatalokat, akik a vasárnapi 11.00 órai szentmise zenei szolgálatában részt szeretnének venni, kérjük jelentkezzenek a sekrestyében.

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.