SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2018.május 20.

 

Májusban minden nap 19.00 órakor a Szűzanya tiszteletére litániát mondunk.

 

Május 21-én, Pünkösdhétfőn Székesfehérváron a Bregyó Közi Ifjúsági Szabadidő Központban kerül megrendezésre a 13. Egyházmegyei Nap. 10.00 órakor kezdődik a koncelebrált püspöki szentmise. Utána fakultatív programok lesznek. A találkozó 15.30 órakor kezdődő közös szentségimádással ér véget.

 

Egyházközségi hozzájárulást ezentúl minden hónap 2. vasárnapján a szentmisék előtt az előtérben is be lehet fizetni. Mértéke évek óta megegyező, idén sem változott: a havi jövedelem vagy nyugdíj 0,5 %-a keresőnként. Kérjük a kedves testvéreket, hogy ne feledkezzünk el az egyházközségi hozzájárulás befizetéséről, mert így támogathatjuk plébániánk zavartalan működését és a templomunk fenntartását.

 

Keressük azt a testvérünket, aki a templom és a plébánia udvar valamint a sírkert takarításában tud segíteni. Hetente kb.1-2 alkalomról lenne szó. A jelentkezőket a sekrestyébe várjuk, a munkáért természetesen térítést fizetnénk.

 

 

A gitáros szentmisén szolgáló zenekar létrehozott a Facebook közösségi oldalon egy nyilvános csoportot.

Célok:

a bevezetésre váró dalok megismertetése,

miserend és dalszövegek feltöltése,

a zenekar és énekkar bővítése,

kommunikációs lehetőség egymással,

keresztény idézetek,

aktuális információk megosztása.

Név: Érd-Tusculanum IZÉ (IZÉ=Ifjúsági Zenekar és Énekkar)

Kérjük csatlakozzatok minél többen!

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.