SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2016. április 24.

 

Gyóntatás rendje:  csak a hétköznapi és a szombati szentmisék előtt fél órával.

 

- A mai vasárnap minden katolikus templomban, az Ukrajnában élő emberek megsegítésére gyűjtünk.

-  Jövő vasárnap anyák napja alkalmából, az édesanyák ünnepélyes áldásban részesülnek.

- Május 1-től  az esti szentmisék 19.00 órakor kezdődnek.

- Május 8-án tartjuk templomunkban az elsőáldozást.

- 2016. május 14-én (szombaton) 17 órakor, Bogner Mária Margit Vizitációs nővér halálának évfordulóján Érd-Óvárosban ünnepi szentmisét mutat be Spányi Antal megyéspüspök.

- Az idei esztendőben is rendelkezhetünk jövedelemadónk kétszer 1 százalékáról. Az egyik 1%-át az egyházaknak, másik 1%-át pedig civil szervezeteknek ajánlhatjuk fel. Kérjük, támogassa a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát adója egyházi 1%-ával, hogy a legnagyobb hazai keresztény közösség minél többeknek nyújthasson segítő kezet.

- Várjuk azokat a fiatalokat, akik a vasárnapi 11.00 órai szentmise zenei szolgálatában részt szeretnének venni, kérjük jelentkezzenek a sekrestyében.

 

Egyházközségünk elérhető az interneten a www.erdtusculanum.hu címen.

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.