SZENT SZŰZ, AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA

ÉRD – TUSCULANUM

Hirdetés

2014. augusztus 31.

 

Gyóntatás rendje: minden szentmise előtt fél órával.

 

Szeptemberben (jövő héten):

-        első csütörtökön 18.00-tól szentségimádás lesz a templomban

-        első pénteken 18.30-tól Jézus szíve litánia, utána irgalmasság rózsafüzér

            -        első szombaton 18.30-tól a Szűzanya tiszteletére litánia, utána rózsafüzér titokcsere

 

-   Jövő héttől kezdődően ismét két szentmise lesz vasárnaponként a templomban.

- Szeptember 6-án szombaton lesz a XI. Egyházmegyei Látónap amely délelőtt 10 órakor kezdődik a Székesegyházban koncelebrált szentmisével. A találkozón a plébánosok, sekrestyések, kántorok, világi lelkipásztori kisegítők, hitoktatók, a család- és ifjúsági csoportok, valamint a lelkiségi mozgalmak képviselői vesznek részt.  

-   Szeptember 13-14-én kerül megrendezésre a hagyományos bodajki búcsú. A püspöki szentmisére vasárnap 10.30 órakor kerül sor. Erre az alkalomra egyházközségünk buszt indít, a részvételre jelentkezni lehet a sekrestyében. Ezen a vasárnapon (szeptember 14.) templomunkban nem lesz szentmise.

 

 

További hírek, események a HÍREK, AKTUALITÁSOK menüpont alatt találhatók.  


A hirdetéseket e-mailban is elküldjük azoknak, akik ezt igénylik. Jelentkezni a levelező listára az info'kukac'erdtusculanum'pont'hu címre írt levéllel lehet. A feliratkozók, a hirdetések mellett hasznos információkat tudnak megosztani egymással. Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen hasznos hírt, információt, mely templomunkhoz kapcsolódik - vagy az idejáróknak érdekes lehet -, szeretné itt megosztani, a fenti mail címre küldött levéllel megteheti.